Malay | English
White Black Red Blue disable_green A+ A A-


Syarikat Pilihan
Petronas Chemicals MTBE Sdn Bhd
Hubungi Kami
Hubungi Kami
Berminat untuk melabur di Pahang?
Daftar minat anda


Sila guna Bantuan Atas-Talian kami.

Waktu operasi Bantuan Atas-Talian: 11.00 pg - 1.00 tgh & 3.00 ptg - 5.00 ptg (Isnin - Jumaat kecuali cuti umum).

Teguh Herba Mahu Kembangkan Rangkaian Edaran Ke Seluruh Negara


Print Email

KUALA LUMPUR, 31 Mac (Bernama) -- Teguh Herba Enterprise, satu pengeluar minuman dan kapsul herba tenaga kesihatan tambahan, yang berpangkalan di Kuantan, merancang mengembangkan rangkaian pengedarannya ke seluruh negara dan meneroka pasaran Sabah, Sarawak dan Brunei.
 
Kini, sebahagian besar produknya diedarkan di Pahang melalui pelanggan langsung dan pelanggan jualan online.
 
"Kedua-dua produk itu juga tersedia melalui pesanan mel bagi para pelanggan dari Kelantan, Johor, Perak, Kedah, Pulau Pinang, Perlis dan Melaka," kata syarikat itu dalam satu kenyataan yang dikeluarkan bagi pihaknya oleh Technology Park Malaysia Corporation Sdn Bhd.
 
Rumusan dan kontrak pengeluaran produk Teguh Herba dilaksanakan oleh TPM Biotech Sdn Bhd di Pusat Biotek Herba TPM di Raub, Pahang.
 
TPM Biotech adalah anak syarikat milik penuh Technology Park Malaysia Corporation, satu agensi di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi.
 
Teguh Herba kini mengeluarkan 3,000 kotak minuman koko herba dan 5,000 kotak kampul herba tambahan.
 
Mengenai perancangan masa depan, Pengurus Teguh Herba Khairul Redzuan Ibrahim Khairul berkata syarikat itu merancang dipelbagaikan produk herba kesihatan yang baharu bagi wanita bagi mengembalikan kesihatan dan kesihatan mereka selepas melahirkan anak.
 
Sumber: BERNAMA


Bookmark and Share
 

Penafian: Pihak Kerajaan dan PKNP tidak akan bertanggungjawab keatas sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang didapati dari portal ini.
Paparan terbaik menggunakan IE 8 / Mozilla 3.0 atau lebih baik di dalam resolusi 1024 x 768