Skip links

Dasar Polisi

Polisi Privasi & Keselamatan

Dasar Polisi

Dalam bahagian ini anda boleh melihat Dasar Privasi dan Dasar Keselamatan kami untuk rujukan anda.

Polisi

Polisi Privasi

Laman ini memuatkan maklumat polisi privasi kami yang merangkumi perlindungan penggunaan dan maklumat yang diberikan oleh pelawat portal. Di dalam sebarang situasi di mana transaksi anda atau emel anda mengandungi maklumat peribadi, harap maklum bahawa maklumat sebegini berhak dikongsi dengan agensi-agensi awam lain untuk meningkatkan kecekapan perkhidmatan.

Sebagai contohnya, apabila sesuatu aduan yang dihantar oleh pengguna portal memerlukan maklum balas dari agensi lain yang berkaitan.

Tiada maklumat peribadi akan diambil tanpa anda sedari sepanjang waktu anda melayari portal ini.

Polisi privasi yang dinyatakan di sini hanya melibatkan portal ini. Harap maklum bahawa setiap capaian ke laman web lain akan melibatkan polisi provasi yang berbeza yang perlu anda baca dan fahamkan sebaik mungkin.

Sebarang pindaan keatas polisi privasi kami akan dimaklumkan di sini. Kami juga akan mengemaskini maklumat berkaitan pengumpulan, penggunaan dan perkongsian data di laman ini.

Polisi

Polisi Keselamatan

Teknologi terkini digunakan termasuk perisian penyulitan demi menjaga keselamatan sebarang data yang diberikan kepada kami dan piawai keselamatan ketat dipraktik bagi mengekang cubaan kemasukan tanpa kebenaran.

Bagi melindungi data peribadi anda, semua storan elekktronik dan penyebarab data peribadi adalah sulit dan storan dilakukan menggunakan teknologi keselamatan sewajarnya.

Laman web ini menggunakan penjejak bagi menambahbaik pengalaman web anda.
× WhatsApp Specialist! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
Skip to content