Skip links

PKNP Sebagai Agensi-Sehenti

Memulakan Perniagaan di Pahang

PKNP Sebagai Agensi-Sehenti

Perbadanan Kemajuan Negeri Pahang (PKNP) beroperasi sebagai agensi perkhidmatan sehenti beroperasi untuk mewujudkan dan meningkatkan iklim pelaburan yang menarik kepada bakal pelabur dan pelabur sedia ada. Bertindak sebagai pemangkin dan memainkan peranan penting dalam membentuk pertumbuhan ekonomi Pahang, PKNP mempromosi pelaburan asing, memudahkan proses permohonan para pelabur, menyediakan bantuan teknikal dan khidmat nasihat selain melaksanakan aktiviti mempromosi.

Bagaimana PKNP membantu para pelabur:

PKNP as a One-Stop-Agency flowchart

Sebagai salah satu tunggak utama dalam pembangunan ekonomi negeri, PKNP berperanan dalam pembangunan perindustrian iaitu ke arah meningkatkan pertumbuhan industri tambah nilai tinggi dengan menggunakan teknologi maju dan mempelbagaikan ke dalam sektor pembuatan menguntungkan dan produktif.

Dengan kejayaan di dalam usahanya, PKNP telah membantu banyak syarikat-syarikat multinasional berkembang dan meluaskan asas perindustrian mereka di Pahang. Kini PKNP meneruskan agendanya untuk mengiatkan pembangunan melalui peruntukan dan menaik taraf logistik serta kemudahan infrastruktur tempatan.

Laman web ini menggunakan penjejak bagi menambahbaik pengalaman web anda.
× WhatsApp Specialist! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
Skip to content